Zelfverdediging bij Fitroosje door Quint Kreekel

Stel je loopt alleen over straat. Het begint al donker te worden en je loopt een straat in waar je eigenlijk nooit komt. Op het moment dat je de hoek om gaat, zie je een groepje jongens staan. Jongens die je eigenlijk liever niet tegen komt in een donkere straat. Je schrikt even, maar doet net of je ze niet ziet en loopt door. Vanuit het groepje worden er wat opmerkingen gemaakt en wat gelachen. Op het moment dat je het groepje passeert, word je bij je pols gepakt. Wat doe je?!

Vrouwen voelen zich, vaker dan mannen, onveilig op diverse locaties in hun eigen woonplaats. Denk aan: uitgaansgelegenheden, hangplekken voor jongeren, in het openbaar vervoer, in het stadscentrum en in winkelcentra. Met deze cursus wil ik jou leren omgaan met deze onzekerheden door je technieken te leren hoe je je in ongewenste situaties kan verdedigen. Zodat jij weer zelfverzekerder over straat loopt.

Wie is Quint Kreekel?

Quint is een jonge man met een berg ervaring aan vechtsport.
Hij begon als kind met judo en aikido. Waarna hij op zijn 15e startte hij met kick- en thaiboksen. Daarna stapte hij over op Shooto Freefight. Hij kwam voor het eerst echt in aanraking met het grond-vechten en hij was meteen verkocht. Hierna heeft hij op meerdere disciplines getraind waaronder: MMa, Krav Maga, Combat Krav Maga (instructeur), ACT grappling (2e Nederlands kampioenschap, 2e Europees kampioenschap) en BJJ (Bluebelt). Je kan wel zeggen dat Quint een echte zelfverdediging specialist is.

Wat leer je allemaal in deze 8-daagse cursus?

  • Verdediging tegen stoten

  • Verdediging tegen trappen

  • Verdediging tegen beetpakken

  • Verdediging tegen verwurgingen

  • Verdediging van seksuele intimidatie
  • Verdediging tegen seksueel vergrijp
  • Verdediging als je op de grond terecht komt

Kosten
De kosten voor deze 8 lessen bedragen 99,- per persoon.

Ja, ik wil me aanmelden

Versturen